Nieuwe stekkies in verhuur op 11 maart en 18 maart aanstaande. Zie woningadvertenties op Woonservice Regionaal.

February 2024

Op 11 maart en 18 maart adverteren we weer stekkies!

Droom jij er ook van om in STEK te wonen? Pak dan je kans!

Op 11 maart aanstaande komen er 27 woningen in de verhuur. En op 18 maart bieden we er nog eens 30 aan. We adverteren ze op Woonservice Regionaal. In totaal kun je op WoonService op maximaal 10 woningen tegelijkertijd reageren.

Wat je verder moet weten:

  • We adverteren op 11 maart de 27 woningen van erven E en F(zie plattegrond);
  • Op 18 maart volgen de advertenties van de 30 woningen van erven J en K;
  • We bieden zowel woningen in het aanbodmodel als het lotingsmodel aan;
  • We geven in iedere advertentie aan welke eisen er gelden voor de woning zoals inkomen en huishoudtype;
  • Alle woningen hebben een sociale huurprijs. De meeste woningen liggen tussen € 625,- en € 765,- per maand;
  • Er zijn woningen voor mensen met zowel een laag als een middeninkomen;
  • Van de woningen op de vier erven, zijn 5 woningen speciaal bestemd voor mensen van 55 jaar of ouder. Val je in deze categorie? Dan kun je via de woningadvertenties op Woonservice reageren op de woningen;
  • De woningen worden allemaal geadverteerd door woningcorporatie Zayaz.
  • De woningen van erf J komen bij woonstichting JOOST in beheer. Je tekent ook met JOOST de huurovereenkomst. Voor de woningen van erven E, F en K is Zayaz de verhuurder en beheerder.  

Tip: Ben je nog niet ingeschreven bij Woonservice Regionaal? Doe dit dan zo snel mogelijk. Anders kun je niet reageren op een woning op STEK. En upload meteen je inkomensverklaring 2022 in je account.  

Belangrijke info!

Op ieder erf staan diverse woningtypes. Ze hebben verschillende indelingen en groottes. Ook de ligging van de woning varieert. Bereid je vooraf goed voor zodat je weet welke woning(en) passen bij jouw huishouden. Bekijk hiervoor de verhuurbrochure. Hierin vind je een overzichtskaart van fase 2 waarin alle woningtypes zijn aangegeven. Ook staat ieder woningtype afgebeeld met woningplattegrond. Lees de brochure goed door voordat je op het woningaanbod gaat reageren. En doe vooraf ook even de STEK test om te zien of STEK bij jou past.  

Op de plattegrond hieronder zie je de ligging van iedere woning. Wist je bijvoorbeeld dat de ligging van de woning een rol speelt in hoeveel aanspraak of privacy je hebt? Stedenbouwkundige Tomvan Tuijn legt het uit in deze vlog.

De STEK reis

De toewijzingsprocedure van STEK – de STEK reis – is anders dan normaal. Met de STEK reis ontdekken we samen of STEK écht bij jou past. Deze reis start met reageren op de woningadvertenties op Woonservice Regionaal. Van iedere woningadvertentie nodigen we de eerste vijf kandidaten uit voor het vervolg van de STEK reis. Hoe deze reis eruit ziet? Op onderstaande afbeelding zie je alle stappen.

Op de website staan diverse vlogs waarin je de STEK reis van fase 1 kunt zien. Ook vind je er video's waarin enkele huidige bewoners van STEK vertellen hoe het ze bevalt.