Nieuwe stekkies in verhuur op 11 maart en 18 maart aanstaande. Zie woningadvertenties op Woonservice Regionaal.

June 2024

STEK gemeenschap groeit: bewoners fase 2 hebben de sleutel

Gisteren was het feest op STEK want alle bewoners van fase 2 hebben nu hun sleutel. Samen met fase 1 staan er inmiddels 120 woningen op STEK. Met het opleveren van de woningen is het verder bouwen aan de gemeenschap STEK begonnen. Tijdens het feestelijk moment konden alle aanwezige bewoners hun wensen voor STEK op een wensbriefje schrijven. Alle wensbriefjes werden in een tijdscapsule gestopt en vakkundig begraven door Jip. Welke wensen eruit komen zien we wanneer de woningen over 8 tot 15 jaar verhuizen en de tijdcapsule weer wordt opgegraven.

Op naar de laatste fase

In fase 3 volgen de laatste 80 woningen. Deze hopen we zomer 2025 op te leveren. Het belangrijkste verschil met fase 1 en 2 is dat de woningen van fase 3 permanent op deze locatie blijven staan. De woningen van fase 1 en 2 verhuizen binnen 8 tot 15 jaar naar een andere plek in ’s-Hertogenbosch. Dit kan doordat de woningen modulair - en circulair - gebouwd zijn en mede daardoor verplaatsbaar zijn.

Heb je belangstelling voor fase 3? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg STEK op Facebook of Instagram. Dan blijf je vanzelf op de hoogte.